Toerisme-online

 

Gemeente Heusden-Zolder

         

Plaatsen in Heusden-Zolder

   

 

Heusden-Zolder

Heusden-Zolder is een gemeente in de provincie Limburg in België. Ze telt ruim 31.000 inwoners en is op 1 januari 1977 ontstaan uit de fusie van de zelfstandige gemeenten Heusden en Zolder. Kernen zijn Heusden, Zolder, Voort, Bolderberg, Viversel, Boekt, Eversel, Lindeman en Berkenbos.

Bezienswaardigheden
het circuit Zolder in Bolderberg; de Kluis van Bolderberg; het domein Bovy in Bolderberg; het kasteel Terlaemen in Bolderberg; het kasteel Vogelsanck in Zolder; het kasteel Meylandt in Heusden; het kasteel Obbeek in Heusden; het Domherenhuis in Zolder; het Vijvergebied Midden-Limburg dat voor een deel in deze gemeente ligt.  

 

Zolder

 

HOTEL DE PITS: Hotel De Pits beschikt over 24 comfortabele hotelkamers voorzien van een televisie met filmkanaal, een telefoon, airconditioning en een moderne badkamer met een bad/douche, föhn en toilet. Tevens beschikt elke kamer over een eigen balkon en draadloos internet! Na een goede nachtrust geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtzaal. In de trendy brasserie van het hotel kunt u terecht voor onder andere een uitgebreid diner, een kleine snack of een verfrissend drankje in een stijlvolle ambiance met een adembenemend uitzicht. De menukaart bestaat uit klassieke en innoverende gerechten met verrassende suggesties. Ook op het gebied van ontspanning heeft het hotel veel te bieden. Bezoek het gratis wellness center met een binnenzwembad, Finse sauna, stoomcabine en bubbelbad. Ook ontspannende massages behoren tot de mogelijkheden in het welllness center van Hotel De Pits.... meer info bij HotelSpecials