Toerisme-online

 

Gemeente Lasne

         

Plaatsen in Lasne

   

 

 

Lasne

Lasne (Waals: Lane) is een plaats en gemeente in de provincie Waals-Brabant in België. De gemeente telt bijna 14.000 inwoners. Lasne is genoemd naar het gelijknamige riviertje. De oorspronkelijke Nederlandse naam Ter Lanen (plaats aan de Laan) wordt niet meer gebruikt voor de huidige gemeente Lasne; Terlanen is namelijk nog altijd de naam van de nabijgelegen wijk in Overijse.  Overige kernen zijn Couture-Saint-Germain, Chapelle-Saint-Lambert, Maransart, Ohain en Plancenoit. Deze gemeente was in 2004 de rijkste gemeente van België.... Wikipedia   

 

LE VERT LOGIS:  Le Vert Logis ligt in Lasne, op 16 km van Brussel. De accommodatie beschikt over gratis WiFi en er is gratis privéparkeergelegenheid op het terrein. De kamers zijn voorzien van flatscreen-tv's. In de omgeving kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals golfen, paardrijden en fietsen. Le Vert Logis ligt op 26 km van Leuven en op 40 km van Namen. De luchthaven van Brussel bevindt zich op 21 km afstand.

 

 

B&B DES HEURES CLAIRES: B&B Des Heures Claires ligt op 8 km van Waterloo, op een landelijke locatie in Ohain en wordt omgeven door een groot park. De B&B biedt een privésuite met een eigen badkamer en gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid en fietsverhuur. Het meer van Genval ligt op 10 minuten rijden. De suite van Des Heures Claires bestaat uit een woonkamer met een bank, een televisie en een dvd-speler. Er zijn eveneens een ingerichte kitchenette, een eethoek en een minibar. De moderne badkamer biedt gratis toiletartikelen en een douche. Er wordt dagelijks een ontbijt geserveerd in de eetkamer. U kunt op aanvraag op uw kamer ontbijten. Restaurants, cafés en supermarkten zijn te vinden in het centrum van Genval en La Hulpe, beide op 5 minuten rijden.