Toerisme-online

 

Gemeente Oldebroek

         

Plaatsen in Oldebroek

  Hattemerbroek * Kerkdorp * 't Loo * Noordeinde * Oldebroek * Oosterwolde * Wezep. 

 

ACSI Kampeerreizen 

 

't Loo

 

LANDAL LANDGOED 'T LOO: Landal Landgoed ’t Loo heeft een prachtig recreatiemeer op het park en biedt veel activiteiten en faciliteiten. Met een bowlingbaan, een speelboerderij en een indoorspeelplaats is er voor ieder wat wils.Het is slechts een greep uit de grote hoeveelheid faciliteiten op dit park. Met mooi weer kunt u genieten van de zon terwijl uw kinderen aan het recreatiemeer spelen. De Gran Place is ingericht met winkels, restaurants en een compleet nieuwe indoorspeelplaats voor de kleine gasten....  meer info bij Landal en bij Arke
 

Oldebroek

Op de meest noordelijke punt van de Veluwe ligt de gemeente Oldebroek. Een gemeente waarin de aandacht voor het behouden van een stukje van het oude karakter hand in hand gaat met de dynamische ontwikkeling van grote delen van de gemeente. Met die ontwikkeling wordt in deze Noordveluwse gemeente vanuit de visie "Historiebewust en toekomstgericht " met zorg omgegaan.

De gemeente Oldebroek, met een oppervlakte van bijna 10.000 hectare, kent de huidige grenzen sinds 1974. In dat jaar was Oldebroek, evenals in 1970, betrokken bij een gemeentelijke herindeling. De ruim 22.000 inwoners van de gemeente wonen in de zes kernen van de gemeente: Hattemerbroek, 't Loo, Noordeinde, Oldebroek, Oosterwolde en Wezep. Dorpen met een eigen karakter die zijn ontstaan uit vroegere nederzettingen.   

HotelSpecials.nl ...en we gaan er weer even tussenuit!